Starbelly

We created this modern eatery in San Francisco's Castro District for a continuing client, as a design/build project with Zack | de Vito Architecture.


Beginning from the restaurant's front entry, a wall of reclaimed wood extends around and along the bar, through the dining room, and out into a canvas-covered patio with herb and vegetable garden.


Within the interior’s large open space the dining areas are defined by partition walls and built-in furnishings. A series of steel boxes inserted into the wood wall provide storage while breaking the linear quality of the space.


Materials:

The reclaimed wood was sourced from wine casks and dismantled barns in the Bay Area. The bar top/communal dining table was a bowling lane in it’s past life.



Location: San Francisco, California

Client: Starbelly

Architect: Zack | de Vito Architecture

Photography: ©Henrik Kam